Reference - hodnocení zákazníků

Naše obrazy visí nejen v domácnostech, ale také v kancelářích, restauracích nebo bankách. Vyrábíme také větší série obrazů či fotografií pro výstavy fotografů. Pro malíře zhotovujeme věrné reprodukce originálů obrazů.

Zde naleznete nezávislou recenzi našeho fotoobrazu na plátně profi: recenze fotoobrazu od Dantek.cz

Vyrobili jsme například fotoobrazy Tomáše Plekance, které byly součástí aukce pro dobročinné účely: fotoobrazy Tomáše Plekance

Také jsme vyrobili obrazy pro olympijského medailistu Vavřince Hradílka, které visí v Kayak Beach Baru na Pražské náplavce: Foto obrazy pro Kayak Beach Bar

Vyrobili jsme obrazy pro výstavu Khamoro, která byla průřezem několika ročníků stejnojmenného mezinárodního festivalu: Fotoplátna pro výstavu Khamoro

 


REFERENCE A HODNOCENÍ NAŠICH ZÁKAZNÍKŮ

Alissa Hampl

Email 14.8.2018

Už dlouho plánuji Vám poděkovat za provedenou prací. Obraz je krásný, moc se líbil jak mne tak zákazníkovi. Kvalita tisku a termín dodání na jedničku! Moc rada se na Vás znovu obrátím.
 

Lucie Křívová

Facebook 25.7.2018  v 21:00 h

Já nemůžu jinak než celou firmu Dantek vychválit až do nebes. Poradí, pomůžou jsou milí a vstřícní. Potřebovala jsem na rychlo fotoobraz a úkol byl splněn na jedničku, nejen, že je krásný, teda spíše dokonalý a nádherný, ale stihnul dorazil i včas za což jsem moc vděčná. Ještě jednou moc děkuji za ochotu a dokonalou práci.


Denisa Johanová

Email 24.7.2018

Dobrý den. Obrazy jsme již museli rozbalit a musím doopravdy říci, že jsou moc krásné... Doopravdy to plátno nemá chybu..
Určitě si od Vás ještě obrazy objednáme jsou moc krásné udělané.
 

Veronika Hanáková, CRS Company, a.s.

Email 6.6.2018

Děkujeme za zhotovení zakázky, obraz vypadá skvěle. Fakturu předávám účetnímu oddělení k úhradě.
 

Kristýna Kosatíková, CGM

Email 16.5.2018

Děkujeme za zhotovení zakázky, obraz vypadá skvěle. Akce se vydařila a vzkazová tabule splnila maximálně svůj účel - perfektní! Příště se na Vás opět obrátím!
 

Radovan Křenek

Email 29.3.2018

Dobrý den, obraz dorazil a je nádherný už nám visí na zdi. Moc Vám děkujeme za kvalitně odvedenou práci a podporu k doladění fotografie k tisku.
 

Ondřej Karaman

Email 28.3.2018

Chci Vám poděkovat za krásnou práci s plátny, jsem nadmíru spokojen. Zesvětlení určitě pomohlo (můj monitor opravdu hrozně kecá) a celkové zpracování je velice poctivé, zrcadlení okrajů i jejich zahnutí vypadá také pěkně... nemám co bych dodal :-).
 

M. Vondřejková

Email 12.3.2018

Dobrý den, děkujeme za perfektní služby, obrazy jsou krásné, velká spokojenost. Určitě Vás doporučíme.

 


David Smetana

Email 8.2.2018

Dobrý den, dnes mi od Vás došel balík s obrazem. Po rozbalení jsem byl celkem dost překvapený, fotka totiž vypadá naprosto užasně.V takový výsledek jsem opravdu nedoufal.To pololesklé provedení je vážně super. Ještě jednou Vám mnohokrát děkuji. Opravdu krásná práce.

 


Libor Orság

Email 25.1.2018

Právě přišel balík. Fotky jsou nádherné. Děkuji za výtisk

 


Veronika Šedivcová

Email 5.1.2018

Včera dorazil obraz a musím potvrdit názory Vašich zákazníků v recenzích, že zpracování je vynikající a z obrazu jsme s dcerou opravdu nadšené. Zároveň bych Vám chtěla poděkovat za dárek, který nejen potěšil, ale i pobavil. Přeji Vám mnoho úspěchů, zdraví, štěstí a spokojených zákazníků, jako jsem já, v "tutom" roce.

 


Hana Čermáková

Email 5.1.2018

Dobrý den, obraz došel v pořádku, perfektně zabalený a je i pečlivě vyrobený!!!! Chválím vaše zaměstnance a jsem vám moc vděčná. Teď již visí na čestném místě a mám z něj velkou radost. Moc děkuji za ochotu a vstřícnost i rychlost dodání. Přeji vám spoustu spokojených zákazníků v tomto novém roce 2018. Hodně štěstí a pracovních úspěchů celé firmě.

 


Veronika Šedivcová

Facebook 4.1.2018  v 14:35 h

Mohu jen doporučit,výborná komunikace,rychlost dodání,barevnost obrazu a provedení perfektní.

 


Eva Olivová

Facebook 31.12.2017  v 00:00 h

Děkuji firmě Dantek a především panu Husákovi za perfektní práci. Měla jsem velmi specifickou fotografii s tmavým pozadím, která nebyla příliš vhodná k tisku na plátno. Přesto jsem si moc přála ji vytištěnou na plátně mít. Oceňuju osobní přístup, kdy mi pan Husák jako laikovi vše okolo tisku vysvětlit, fotografii upravil a před tiskem ještě poslal ke schválení. Z výsledku jsmě měli dobrý pocit já i lidé ze společnosti Dantek. Dantek jsem si vybrala na základě kladné recenze a po zkušenosti nyní i já dávám palec nahoru!

 


Alexander Yablonskiy, fotograf

Facebook 14.12.2017  v 11:11 h

Recently, I ordered several large-format works (canvas prints and posters) at Dantek_cz, and I shall say I'm super-satisfied both with the quality of service and the quality of production. In particular, Jan's pre-production advises and his general care about my order were indispensable. The ready works were packaged very well and delivered even prior the expected shipping date.
Can surely recommend Dantek as a reliable and quality partner for printing!

 


Alice Mlýnková

Email 11.12.2017

Dobrý den, obraz je přesně dle představy - děkuji mnohokrát, a to i za rychlé zpracování! Toto byla má první objednávka u Vás a určitě budu doporučovat.

 


Kateřina Rajchmanová

Facebook 7.12.2017  v 19:14 h

Krásná práce, mohu jedině doporučit.

 


Barbora Dundálková

Facebook 5.12.2017  v 11:22 h

Velká spokojenost - kvalitní zpracování a rychlé dodání!

 


Karel Řehoř

Email 23.11.2017

Dobrý den, chci vyjádřit pochvalu. Opravdu nelituji času, který jsem strávil prohledáváním webu a pročítáním recenzí. Vámi dodaný fotoobraz na profi plátně v rozměru 105x60 z fotografie pořízené (byť kvalitním) ale přece jen mobilním telefonem je úžasný. Spolupráce rychlá a bezproblémová, na moje dotazy odpovězeno obratem. Tím, že jsem si zásilku nechal doručit do zaměstnámí můžete očekávat obratem pár dalších, jistě spokojených zákazníků. I já budu jistě realizovat další objednávky. Děkuji. KŘ

 


Petra Kořínková

Email 22.11.2017

Dobrý den, včera dorazilo Vaše dílo a chtěla bych Vám moc poděkovat. Jsem nadšená. Krásná, čistá práce. Jsem ráda, že jsem si vybrala Vás. S přáním hezkého dne Petra Kořínková.

 


Facebooková stránka "České foto", skupina fotografů

Recenze na vyrobený fotoobraz na plátně profi 12.11.2017

Fotoobraz od Dantek.cz - fotoobrazy a velkoformátový tisk fotek je vytištěn na profi plátně o rozměrech 60x45. Objednání proběhlo naprosto bez problémů, webové stránky jsou moderní a velmi přehledné. Doprava byla rychlá a bezchybná. Fotoobraz byl pečlivě zabalen, takže nehrozilo jeho poškození. Tisk obrazu je velmi kvalitní, barvy jsou doslova jako živé. Člověk má při pohledu na fotografii na plátně pocit, že je přímo na místě. Fotoobrazy od společnosti www.dantek.cz mohu všem vřele doporučit!!

 


David Sodomka, fotograf

Email 12.7.2017

Reakce zákazníka na výrobu série 35 ks fotoobrazů:  Některé ty obrazy byly pro kamaráda jako dárek, který je také fotograf a moc se u líbila kvalita tisku a podání barev, takže rozhodně velká spokojenost. Včera za mnou přijel kamarád s obrazy pro FULL ON a také se mi moc líbí. Jsme rád, že jsme se spolu dohodli. Kvalita i barvy se mi moc líbí....

 


Marek Svoboda, fotograf

Email 8.6.2017

Ty fotky na papíru co jste tiskli jsou perfektní. Krásně ostré, brilantní a věrné barvy tak, jako je vidím na monitoru, prostě paráda.

 


Lucie Biskupová

Facebook 29.5.2017  v 15:29 h

Nejskvělejší... strom přišel nádherný a ve velmi kvalitnim provedeni. Moc nam udelal radost a je pro nas pamatkou na tento nadherny den. Hosté byli nadšení. Děkujeme a kdo zvažuje tak vřele doporučujeme

 


Klér Křížová

Facebook 29.3.2017 v 8:20 h

Mohu jen doporučit ;-), pokud někdo máte hezkou fotografii, tak tady vám udělají krásný fotoobraz!

 


Jana Kerlesová

Facebook 24.1.2017 v 16:25 h.

Firmu Dantek mohu vřele doporučit. Objednala jsem více fotopláten pro nás a celou rodinu. Všichni jsem maximálně spokojení. Obrazy a zpracování jsou vysoké kvality.

 


 
Ivana Lačíková Holá

Objednala jsem si fotoplátno 18.12.2016 s tím, že bych byla moc ráda, kdyby mi přišlo ještě do Vánoc. Fotoplátno do Vánoc došlo, kvalita je bezkonkurenční. Ještě jednou děkuji za vstřícnost a profesionalitu.

 


Roman Kasper

Email 21.11.2016

Nejenom já, ale i známý jsme unešeni Vaším provedím fotopláten. Opravdu je to velmi kvalitní provedení a moc děkuji za to, že jsem Vás našel na netu.

Těším se další spolupráci s Vaší fa.Dantek. Jako poděkování Vám posílám v příloze jeden obrázek, abych se s Vámi podělil o pocit který zažívám při svých fotoexpedicích u našeho rybníčka. Když by se náhodou líbil a našel si malé místo ve Vaší kanceláři, nechte si ho vytisknout na fotopapír a náklady s tím spojené mi připočítejte k mojí zakázce.  S pozdravem Kasper R.

 


Vladimír Šmíd

 
Potřeboval jsem 5 obrazů naprosto absurdních rozměrů na plátno z vlastních jpg. Napřed mi velice dobře poradili, jak to vůbec připravit, a pak to zpracovali a poslali. A hádejte, jak to dopadlo? Naprosto bezvadně.
 

Ivana Lačíková Holá
 
Naprostá spokojenost, fotoplatna jsou úžasná, skvělá komunikace, rychlost dodani. Za mě nemám jedinou výtku.
 

Jarka Jenčová Lenická

Děkuji za další krásný obraz od vaší společnosti a velice si vážím vašemu přístupu ke každé objednávce.Těším se na další spolupráci

 

Šárka Kleinová
 
Pro naši společnost jsem objednávala 13ks obrazů o velikosti A0, A1 a A2. I když jsem věděla, že kvalita dodaných fotografií není pro takové formáty naprosto ideální, výsledek byl úžasný. Obrazy se všem moc líbily a tímto bych Vám chtěla velmi poděkovat stejně jako pochválit práci Vašeho grafika. Rozhodně se na Vás v budoucnosti obrátím ať už já osobně nebo někdo z mých kolegů.
 
 

Mame doma 3 obrazy na platno nasi rodinky od Dantek a obchod mohu jen doporucit. Prijemna spoluprace, rady pri vyberu fotek a jejich uprava, mnozstevni sleva.. az budem mit dalsi peknou fotku s nasim nejmladsim urcite sluzby zase vyuzijeme :-).

 


Iveta Osičková

Využila jsem služby této společnosti a nechala si pro rodinu vyrobit fotoobrazy. Přestože fotka byla focena mobilem a jedna stažena z fb, výsledná kvalita byla výborná. Oceňuji individuální a pečlivý přístup k zakázce a už chystám další.

 


Martin Gežo

Kvalitní tisk a použité materiály. Profesionální zpracování včetně vypnutí plátna. Doporučuji.